L4veilig

Even voorstellen:

Even voorstellen:
Ik ben Frank Oeseburg eigenaar van autorijschool L4Veilig. Ik ben getrouwd met Hedwig en heb een prachtige zoon Max. Na jaren in leidinggevende banen bij grote bedrijven gewerkt te hebben heb ik het roer omgegooid om mijn passie te volgen. Ik heb het vak van rij-instructeur geleerd bij een grote rijschool in Utrecht en heb daar vele leerlingen succesvol naar hun examen begeleid. Ik had een slagingspercentage van 75% eerste examens, het gemiddelde in Utrecht is rond de 45%. In januari 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Ik vind het afstemmen van de manier van rijles geven op de behoefte van de leerling erg belangrijk. Ik zal dan ook regelmatig feed back vragen en zo nodig pas ik mijn lesmethode aan naar jouw behoefte.
Na iedere les bespreek ik met jou de voortgang zodat je altijd weet hoe je er voor staat. Je ontwikkeling kun je ook in de L4veilg app volgen.

Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving